Madrid: Un abonament nou pentru săraci, pensionari și handicapați

In jos

Madrid: Un abonament nou pentru săraci, pensionari și handicapați

Mesaj  adriana la data de Lun Aug 03, 2009 5:47 am

Tarjeta Azul înlocuiește oficial abonamentul Bonotet și poate fi achiziționat la prețul de 5,50 euro pe lună.

Noul abonament lunar de călătorie pe mijloacele de transport în comun din capitala Madrid, Tarjeta Azul, a înlocuit definitiv de astăzi vechiul abonament Bonotet. Cele două tipuri de abonament funcționau concomitent din urmă cu câteva luni, însă, de azi, Tarjeta Azul și-a intrat în drepturi depline. Acest tip de abonament a fost introdus de Consorțiul Regional de Transport la cererea Primăriei Madrid și este oferit persoanelor cu posibilități financiare reduse, pensionarilor precum și persoanelor cu handicap.

Noul abonament lunar costă doar 5,50 euro. Acesta dă posibilitatea utilizatorilor să-l folosească absolut pe toate mijloacele de transport în comun din capitala Madrid, fie că este vorba despre autobuzele urbane sau de metrou, atâta timp cât se respectă zona A de călătorie.

De acest abonament vor beneficia persoanele care au un venit inferior sumei de 527,24 euro pe lună sau de 7.381,36 euros euro pe an, precum și pensionarii cu vârsta mai mare de 65 de ani și persoanele care au un grad de invaliditate de peste 33%.

Sursa: www.adevarul.es
avatar
adriana

Numarul mesajelor : 13
Data de inscriere : 27/06/2009

Vezi profilul utilizatorului http://www.scoala5calarasi.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum