Compania aeriană Blue Air, interesată de aeroportul din Castellon

In jos

Compania aeriană Blue Air, interesată de aeroportul din Castellon

Mesaj  adriana la data de Lun Aug 03, 2009 6:32 am

În prezent, românii din Spania care apelează la cursele companiei low-cost merg la aeroporturile din Madrid, Barcelona şi Valencia.

Aeroportul din Castellon se află încă în construcţie, iar responsabilii estimează că va fi operabil la jumătatea lui 2010.

Compania spaniolă Air Nostrum şi-a anunţat deja intenţia de a încheia un contract de colaborare cu aeroportul din Castellon, iar reprezentanţi Blue Air şi-au manifestat interesul pentru a opera pe acest aeroport. Alte companii interesate de aeroportul din Castelllon sunt Air Berlin, Ryanair şi Vueling.

Celelalte companii aeriene vor să ştie data exactă la care aeroportul îşi poate începe activitatea, înainte de a lua o hotărâre, însă reprezentanţii din Castellon nu pot spune cu siguranţă când vor începe zborurile. Din acest motiv, multe dintre negocieri au fost amânate.

Construcţia este practic terminată, însă lipsesc diverse autorizaţii de funcţionare, iar perioada în care vor fi obţinute nu depinde în totalitate de reprezentanţii aeroportului. Un exemplu îl constituie chiar turnul de control.

Construcţia este ridicată, echipamentele achiziţionate, însă instalarea acestora trebuie supervizată de AENA (Asociaţia aeroporturilor spaniole şi a navigaţiei aeriene). De asemenea, compania de energie electrică trebuie să garanteze furnizarea energiei electrice de medie şi înaltă tensiune.
Sursa: www.adevarul.es
avatar
adriana

Numarul mesajelor : 13
Data de inscriere : 27/06/2009

Vezi profilul utilizatorului http://www.scoala5calarasi.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum